Ben je een vogelliefhebber of wil je meer weten over vogels? Ga op 5 februari 2022 mee met een ervaren gids op excursie in het Noordervroon in Westkapelle (Zeeland).

Op excursie naar het Noordervroon in Westkapelle


Tijdens de wandelexcursie, die ongeveer 2 uur duurt, neemt een ervaren gids je mee naar het Noordervroon, één van meest vogelrijke gebieden bij Westkapelle. Door de unieke ligging (dicht bij zee op het meest westelijke puntje van Walcheren) strijken in dit natuurgebied veel (trek)vogels neer om te rusten en eten te zoeken op weg naar het noorden of zuiden.

Wanneer?


Zaterdag 5 februari van 10.00 -12.00 uur.

Meer informatie


Wil je mee met deze excursie? Meld je aan voor 2 februari bij het Polderhuis. De excursie kost € 6 (12 jaar en ouder) en € 3 voor kinderen van 6 t/m 12 jaar.

De Wete

Alle digitale uitgaven van De Wete kunt u lezen onder het item columns.

Door de Coronamaatregelen zal bij de ingang van het Polderhuis de Coronacheck afgenomen worden. Geen check, geen toegang.
Er is geen pauze. Koffie / thee / enz. zijn aan het begin van de avond te koop. Daarna wordt iedereen verzocht plaats te nemen op zijn stoel. Er zijn maar 40 plaatsen op 1.50 afstand. Na afloop geen mogelijkheid om na te borrelen.

 

Met 155 stemmen hebben wij een mooi bedrag ontvangen van de Rabo Clubsupport: € 647,14. Iedereen bedankt voor het stemmen.